Gastenboek - overzicht van de bijdragen.
Klik hier voor een nieuwe bijdrage!
janke veenstra
2 augustus 2018
wat een prachtige kerk, heel mooi. Het kerkhof is een plaatje, de narcissen bloeien. nieuwe schelpen op de paden, alles is mooi gesnoeid, een lust voor het oog. Een pluim voor de vrijwilligers.
jan
30 september 2013
Richard Wolters
27 november 2012
Brisbane -Australia 4 jaar geleden kwam ik een Nederlander tegen en raakten we aan de praat. Zijn achternaam is Beukema en ging mij een licht op. Later toen we onze family geschiedenis doornamen zagen we dat we beide dezelfde voorvader hadden (10 generaties terug) Jan Jans Beukema die naast de kerk ligt begraven (1696) Ik ben daar twee keer geweest om het graf eens schoon te maken en hoop daar binnenkort onog eens heen te gaan. ricwolt@yahoo.com.au
Charlotte Penders
15 mei 2010
Hallo iedereen, Alweer enkele jaren terug heb ik samen met mijn vader in een klein, leuk huisje tegenover de molen gewoond en is vierhuizen nog steeds met mij verbonden aangezien ik nog steeds op het ' pas op hier spelen wij' bord sta! Ik wil de kerk graag nog eens zien hoe hij is geworden, dat moet te doen zijn aangezien mijn beste vriendin in Eenrum woont. Dus waarschijnlijk tot ziens, Charlotte, nu wonende op Ameland
harry van calker
5 augustus 2008
Bedankt dat ik als,KUNSTENAAR?" de opening van de expositie mocht verzorgen. Wat is het nu weer een warm en sfeervol Godshuis geworden na de restauratie. Veel sukses met de expositie en ik kom zeker nog even in alle rust kijken.
Jan Lameris
18 februari 2008
Er is een filter aangebracht om 'spam' te voorkomen.
Solke en Fenny Speelman
23 december 2007
We hebben als vrienden van de kerk enorm genoten van de fraai gerestaureerde kerk, de muzikale omlijsting tijdens de opening van de kerk op zat 22 dec, en niet te vergeten de overheerlijke stampotten. Wij wonen al jaren in Bussum maar blijven Groningers, het heeft ons ook zeer verrast dat alles in de groningse taal was. Bedankt voor deze gezellige dag. In de komende zomer zullen we wederom weer een tijd op de camping in Vierhuizen verblijven en hopen dat er in de zomer ook activiteiten in de kerk zullen zijn.
Dobbeljoe
22 december 2007
22-12-2007 Vanmiddag mochten wij weer optreden in de gerestaureerde kerk van Vierhuizen. Wat een verschil met de vorige keer. Het is werkelijk prachtig geworden. Bedankt ook voor de warme ontvangst en aanwezigheid tijdens ons optreden. Prettige Feestdagen Dobbeljoe.
Peter / Angela Kern
10 november 2007
Wij wensen het kerkje van Vierhuizen verder een geschiednisrijke toekomst. Tot ziens.
Roger Abbring
29 juni 2007
Vrijdag 29 - juni 2007 2008 Aan Kerkvierhuizen van Roger Abbring ik zet even heen Berichtje in gastenboek dan en ik hoop dat het kerkje weer heel erg opknapte wordt dan en dat daar weer ingebruik gaat dan en zeg ook om heen van donauter ben van Stichting groninger Kerken dan en van grongerlandschap dan Met Heel vrienlijke groetjes van Roger Abbring
ronald hillenga
13 juni 2007
beter, gefeliciteerd...
Adriaan Rodenburg en Rik Laernoes
10 april 2007
Op 22 maart 2007 zijn we even gaan kijken naar de kerk waarvoor we ons 'ongans' hebben gesmst (of hoe je dat ook schrijft). Geweldig om even in de kerk rond te lopen die terecht heeft gewonnen (al gunden we het veel andere projecten ook). Een hartelijke groet vanuit Haringhuizen (bij Schagen) waar de oude Willibrorduskerk (1475) in 1993 in oude glorie was hersteld. Cultureel en kerkelijk (wij organiseren al 10 jaar maandelijks een vesper) volop in gebruik. Veel succes. Rik&Adriaan.
J.A. Reusken
28 januari 2007
Van harte proficiat. Al woon ik in het zuiden van het land, ik heb vaak op het kerkje in Vierhuizen gestemd, een juweeltje, Een donnatie zal worden overgemaakt.
Ineke Aarens, Groningen
23 januari 2007
Hoewel ik (als sinds 1970 in Groningen redelijk ingeburgerde Drent)tot eind vorig jaar niet eens wist waar Vierhuizen eigenlijk lag, ben ik gegrepen door de actie van de Stichting Groninger Kerken. We hebben met jullie meegeleefd. Veel succes met de restauratie! We gaan jullie volgen op kerspelvierhuizen.nl.
Alexander Zuidema
23 januari 2007
Van harte gefeliciteerd met jullie overwinning!! Wéér een prachtig Groninger dorpskerk en daarmee ook een historisch orgel gered van de ondergang!! Héél veel sterkte toegewenst bij het herstel van de kerk!
Wiebrandt Buikema
6 januari 2007
De stamhouder van mijn geslacht Boyckema Jan anno 1696. ligt begraven aan de zijkant van de kerk,wij hopen van harte dat de mooie grafsteen bewaard blijft en ongeschonden door deze renovatie heen komt.Van harte geluk gewenst namens alle Canadese Buikema's in onze familie.
ineke vosman
6 januari 2007
Beter laat dan nooit: wat een geweldige overwinning! Zo zie je maar weer wat je gezamenlijk kunt bereiken en wat ware passie teweeg kan brengen. Ondanks het feit dat ik al 44 jaar weg ben uit Vierhuizen, is het toch mijn geboortegrond en blijf ik dus altijd met die plek verbonden! Als musicus zou ik misschien wat voor jullie kunnen betekenen bij de heropening van de gerestaureerde kerk? Enfin, dat hoor ik dan wel. Nogmaals Proficiat!
wil mangnus
4 januari 2007
Van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Fantastisch, speciale groet aan Bertjan. Via zijn ouders ben ik op de hoogte gebracht.
stagework
27 januari 2007
stagework wenst alle inwoners van vierhuizen een gelukkig en gezond 2007 maar dat gelukkig zal wel goed komen groetjes stagework douwe, johanna en diana
Ben en Riet de Bruin
31 december 2006
Beste mensen in Vierhuizen, Wat een overwinning hebben jullie bereikt! Gefeliciteerd! In augustus maakten wij fietstochten door Groningen en kwamen langs jullie kerk. Van iemand die er met reparaties bezig was, hoorden we van de spannende dingen die komen zouden. Natuurlijk op jullie gestemd en toen: de finale! Heel veel e-mails aan familie, bekenden, kerken enz. rondgestuurd om ze enthousiast te maken en misschien heeft dat ook een beetje meegeholpen. Wij waren net als jullie reuze blij en verrast met de uitslag. Succes verder en wij komen zeker weer eens langsfietsen! Ben en Riet de Bruin, Hengelo (O)
Hans Buikema Vianen
31 december 2006
Gefeliciteerd! Het verbaasde ons toch wel. Van (o.a.)twee familieleden Beukema/Buikema vernamen we dat ze resp. 12 en 10 keer gebeld hadden op de 23e. Hopelijk blijft het graf / de grafsteen van Jan Boykema, welke zoals bekend naast de kerk gelegen is tijdens de restauratie niet alleen goed bewaard en onbeschadigd, maar ook goed beschermd?!
klaas
29 december 2006
reuze resultaat! Van harte promotie van Vierhuizen; promotie van De Marne; promotie van Groningen En dat allemaal dankzij de inwoners van dat kleine dorp.Maak iets moois van de kerk.
Ben Steijn
29 december 2006
Bewoners van vierhuizen maak er een mooi 2007 van ,ik heb er vertrouwen in en jullie ook,prachtig
Cees van Homoet
27 december 2006
Van Harte Gefeliciteerd met jullie overwinning. Nu aan de slag en het zal jullie best lukken om deze kerk in ere te herstellen.
Roelof Kuik, Groningen
27 december 2006
Ik vind het fantastisch dat Vierhuizen de bankgiroloterij heeft gewonnen, een verdiend resultaat als gevolg van een intensieve campagne! Proficiat!!
eliza gussenhoven
27 december 2006
Jacobien, c.s. we deinen nog steeds na. Gefeliciteerd! Knap hoor, blijkbaar heeft iedereen zich sufgebeld. En nu goed beheren.
Marga Louwerse-Lyklema
27 december 2006
Heel hartelijk gefeliciteerd en heel veel succes met de restauratie.
Jan en Jeanet Kuipers Steenwijk
27 december 2006
Gemeenschap van Vierhuizen: Van harte gelukgewenst met het resultaat voor jullie inzet. Een prachtig Kerstgeschenk!
Roelof Sietsema
26 december 2006
Gefeliciteerd, heb het vandaag gezien ondanks dat ik al wist wie er gewonnen had toch nog de gezonde spanning en emotie. (leuk om familie en bekenden op tv te zien) Werk ze!
Partij van de Arbeid De Marne Hans van der Heide, Luppo Smook, Willem Limberger, Emmeline van den Broek en Jakob Roffel
26 december 2006
Eendracht maakt macht. En samen sterk. Vierhuizen heeft het voor elkaar. Jullie hebben niet alleen gezorgd voor nog meer het visier op Vierhuizen. Al die activiteiten hebben nu ook weer een geweldig resultaat. Vierhuizen gefeliciteerd!!
Hans en Roelie van der Heide
26 december 2006
Dit zijn de echte feestdagen. Vierhuizen, fantastisch resultaat. Jullie inzet en creativiteit is verzilverd.
Boukje Agema, Niekerk (w.k.)
26 december 2006
Bewoners van Vierhuizen, proficiat met jullie overwinning. Wat een anthousiasma. Ik ken één bewoonster uit Vierhuizen. Zij is lid van ons koor het "Lauwersconsort" in Grijpskerk, en zij heeft ons vreselijk aangezet om te stemmen en dat heb ik dus heel graag gedaan. Veel succes met de renovatie. Zo een prachtige kerk is het meer dan waard.Nogmaals proficiat.
Reint Wobbes Huizinge
26 december 2006
Bewoners van Vierhuizen en omstreken en Jacobien Louwes, als aanvoerster, gefeliciteerd met het lot uit de loterij. Maar geluk en een lot kun je ook afdwingen, zoals jullie hebben laten zien!
Anja Mennes & Wiebe Knol (Stiens)
26 december 2006
Vierhuizen en Jacobien van harte gefeliciteerd met jullie ovewinning (er kan er maar een de beste zijn) Ik voel mij zeer verbonden met de kerk, waar ik zelf en ook mijn kinderen gedoopt zijn en waarin ik ook getrouwd ben, destijds door pastor Maas Stoffer en zou me alleen daardoor Vierhuizen zonder kerk niet kunnen voorstellen. Alvast succes gewenst met de verbouwing!!!!!!
Jacob en Grieta Cleveringa (Baflo)
26 december 2006
Van harte bewoners Vierhuizen. Fantastisch gedaan. geweldig jullie inzet en vooral jullie presentatie naar de buitenwereld toe waar jullie voor stonden. Nu de renovatie! Veel succes ermee en komen zeker kijken met de foto toestel in de hand natuurlijk.
Theo de Vries- Almere
25 december 2006
Ik wil jullie allen van harte feliciteren!!!Niet alleen Jacobien, maar de hele commissie!Alleen had ze het immers niet gered!Jullie hebben het verdient!!!Ik kom gauw eens kijken!Een Vierhuizen- fan
Martin Huzen
25 december 2006
Hallo Vierhuizen, van harte gefeliciteerd!!! Als lid van de Stoomtrein Goes-Borsele had ik logischerwijs op een andere uitslag gehoopt maar toen ik jullie enthousiasme in de studio zag vond ik jullie een zeer goede winnaar (overigens ben ik blij dat jullie van de st Jan gewonnen hebben deze hadden het geld nog wel het minst nodig). Ik heb nog gepraat met enkele dorpsbewoners en dan zie je weer die bedrevenheid die maar wat belangrijk is. Heel veel succes met het restaureren van de kerk en we komen zeker een keer kijken :D Groeten uit het zuiden
Hans en Reina de Vries, Ulrum
25 december 2006
Van harte gefeliciteerd met deze overwinning!! Bijna de helft van alle stemmen! Dit mede te danken aan jullie geweldige promotieteam onder aanvoering van Jacobien Louwes. Veel succes met de restauratie!! Nederland weet nu waar Vierhuizen ligt!
marleen lamain
25 december 2006
Een welverdiende kroon op heel veel werk - van harte gefeliciteerd!
ytty goris/dokkum
25 december 2006
"waarin een klein dorp groot kan zijn"jullie hebben het geweldig aangepakt!! wij hebben slechts meegeleefd en genetwerkt + met alle tel.die we hebben gestemd. hoop dat het erg mooi wordt met veel kult.aktiviteiten.
Elke Toxopeus & Anthony Hogeveen
25 december 2006
Heel erg gefeliciteerd! Ook een super campagne!
dorpsbelangen ulrum
25 december 2006
Namen Dorpsbelangen ulrum van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat, geweldig!
Derk, Geerte, Mathilde, Frans en Willemijn de Lorme van Rossem - Louwes
25 december 2006
WAUH Mam, gro, wat ben je een knapperd. We leven mee in totale opwinding en ontroering!
jan en betty hofman
25 december 2006
van harte proficiat met het winnen van het geld geweldig klasse.
Pieter van Herwaarden, Assen
25 december 2006
Van harte gefeliciteerd! Ik heb erg met jullie meegeleefd (en gestemd!)Een geweldige opsteker.
Dorpsbelangen Hornhuizen
25 december 2006
Wij feliciteren Vierhuizen met dit fantastisch behaalde resultaat. Dat hebben jullie toch maar mooi even voor elkaar gekregen. Het noorden heeft zich laten horen. Bestuur Dorpsbelangen Hornhuizen.
Harry en Lisette Bronkema
24 december 2006
Ook hier in de Noordoostpolder is er door ons met jullie meegeleefd. Wij zijn daarom ook bijzonder blij met de overwinning. Van harte gefeliciteerd.
inge van Dranen
24 december 2006
Fantastisch. Van harte gefeliciteerd allemaal en Jacobien in het bijzonder.
Jelle Visser
24 december 2006
Mijn hand is inmiddels weer helemaal hersteld van het bellen naar 0909 0372! Vierhuizen gefeliciteerd (en vergeet het mooie Van Oeckelenorgel niet bij de restauratie)!
Elmer en vader Eelco Brandenburg, Bolsward
24 december 2006
Heel hartelijk gefeliciteerd met de € 920.000. Elmer, pas 21, is ongeveer twee jaar lid van de onvolprezen st. Oude Groninger Kerken en ik al minstens 35 jaar van de stichting Oude Friese Kerken. Vorige week troffen wij in de Remonstrantse Kerk in stad Groningen één van de vele gele voorvechters die daar de uitleg verzorgde. Geweldig, wij vinden de " gewone " dorpskerken het einde; en jullie kerk zo dicht bij de Friese grens met het prachtige Lauwersmeergebied. Ik (pa) ben ook enthousiast vogel-inventariseerder en onderzoeker in diverse gebieden. Nogmaals van harte en welverdiende mooie Kerstdagen en veel Gezondheid in 2007
Irma Schulz
24 december 2006
Gefeliciteerd allemaal. Hiep hoi, wat een stress,en wat een feest gisteravond/nacht. Was pas tegen 2 uur thuis. Vanmiddag al weer een leuke kerstdienst mee gemaakt. De kinderen van Vieruizen hebben mooie kerstliederen gezongen.
Louwrens Davids
24 december 2006
Het kerkje van Vierhuizen heeft mij veel inspiratie gebracht en is voor mij een bijzondere plek. Mijn eerste orgellessen kreeg ik begin jaren '70 op het kleine orgel van Vierhuizen. Jozef Bronkema (een prachtig mens) was organist en speelde iedere zondag, af en toe mocht ik hem vervangen. Het prachtige kerkje met z'n dikke muren is de restauratie dubbel en dwars waard. Ik kom graag nog eens spelen en kijken naar het resultaat.
Johan van der Vis
24 december 2006
Mede namens de Fractie van de VVD afd. de Marne willen we de gehele gemeenschap van Vierhuizen gelukwensen met het behaalde resultaat. Hieruit blijkt dat men ook in een klein dorp grote resultaten kan bereiken.
Beeno oldenhuis
24 december 2006
Bedankt voor jullie uitnodiging, het vertrek naar de studio was al spannend genoeg. Gefeliciteerd met jullie overwinning, en maak er wat moois van.
Janneke Kuiper-van der Bleek
24 december 2006
VIERHUIZEN hartelijk gefeliciteerd met de overwinning. Het was tot het laatst toe vreselijk spannend. We hebben heel erg met jullie meegeleefd en natuurlijk vaak op jullie gestemd. Wij hopen dat de kerk er net zo uit gaat zien als de computersimulatie op tv toonde. Als kind heb ik altijd genoten van de kerstvieringen in de kerk. Wij willen oom Albert-Jan en tante Ietje van der Bleek en Bertus en Sien Knol bedanken voor het sturen van de kaartjes van de kerk. Wij hebben zoveel mogelijk reclame voor de kerk van Vierhuizen gemaakt. Nogmaals proficiat en een voorspoedige restauratie. Groetjes Henk en Janneke
Frans Cornelis
24 december 2006
Als ex-Boschenaar feliciteer ik van harte Vierhuizen: de "kleinste" heeft terecht gewonnen (voor de grote St.Jan was, is en zal er altijd wel geld komen denk ik). Mijn SMS-jes zijn goed terecht gekomen. Veel succes met de klus en als het klaar is kom ik zeker kijken.
Mark
24 december 2006
Van harte gefeliciteerd met jullie overwinning! Ik kom dan zelf uit Dordrecht, maar ik heb bewust geen Pand Holster gestemd maar twee keer voor jullie! Ik gun het jullie echt van harte, en heel succes met de verbouwing. Ik kom waarschijnlijk deze kerstvakantie nog kijken in Vierhuizen. Groetjes uit het (voor jullie) verre Dordrecht
Harry Perton
24 december 2006
Gefeliciteerd!
tjerk en froukje
24 december 2006
Van harte met jullie overwinning,Wij zaten in het stadion van H,veen onze buren hebben allen mee gestemd.Uitslag werd met gejuich ontvangen.AFZ: Tjerk en Froukje (dijkstra)
jennie sibma
24 december 2006
Als oud Vierhuister ben ik er ontzettend trots op dat de kerk heeft gewonnen het hoort gewoon bij het dorp. Gefelicitererd
Marjolein Hennes
24 december 2006
Enorm gefeliciterrd met de overwinning. Wat hebben jullie een geweldige campagne gevoerd. Fantastisch.
Marjolein Hennes
27 januari 2007
Hille, Helga & kids
24 december 2006
Wat in Bjusterbaarlik mooi barren! Jullie aktie bereidheid in Vierhuizen is weer eens terecht bekroont. Van harte gefeliciteerd!
mirella en johnnie veenstra ulrum
24 december 2006
geweldig.heb 20 keer gebeld i.p.v 10keer.beloofd is beloofd.succes het is jullie van harte gegund.
henk drenth Musselkanaal
24 december 2006
Fantastisch dat jullie de finale gewonnen hebben. De St Jan wordt toch wel verder gerestaureerd. Jullie hebben het met z'n allen geweldig gedaan. Mijn 30 keer bellen en sms,en heb ik er graag voor over gehad. Maak er iets moois van. Wellicht dat er meer fondsen moeten komen. We horen het wel via de Oude Groninger kerken.
Anja van Dam
24 december 2006
Hartelijk gefeliciteerd met deze overwinning waar jullie zo hard voor gewerkt hebben. Ik ben nog een beetje rillerig van de spanning, maar het is heerlijk dat het gelukt is. Veel succes met de restauratie.
Ebel Rispens
24 december 2006
Van harte met de overwinning!
geert minke en thymen croeze
24 december 2006
Mede dorpsbewoners van harte gefeliciteerd met de overwinning voor onze kerk.
Roelie stoker
24 december 2006
GEWELDIG!!!!!Van harte gefeliciteerd!!! Een goeie afsluiting van dit jaar!!
Lydiiaa
24 december 2006
YESSS. we hebben gewonnen. en ook is het verdiend. !! gefeliciteerdd iedereeeenn.. ben benieuwd hoe de kerk er komt uit te zien. en het was een leuke en gezellige thuis komst dagg
Lien en Lony, Haren en Groningen
24 december 2006
HOERA!!!!!! Het SMS-en heeft geholpen! Succes met de restauratie van dit prachtige kerkje! Jullie blijdschap spetterde van onze beeldbuis! Lien en Lony
Wim en Ina Visser Zoutkamp
24 december 2006
Geweldig.Het heeft ons een paar centen gekost,maar nu hebben we ook wat.Vanuit het diepste van ons hart willen wij Vierhuizen feliciteren met deze overwinning.Wij zijn trots op jullie ,maar wees ook zeker trots op jezelf met dit resultaat.Van Harte, Wim en Ina Visser
Wim en Jannie van Dijk Tinallinge
24 december 2006
Geweldig! Gefeliciteerd!!Er gaat zeker heel veel BOVEN Groningen.De inzet van de Vierhuisters en diegene die zich er mee verwant voelen! Succes met het miljoen.
Martin vD
24 december 2006
Proficiat! Indrukwekkend! Sterkte bij alles wat er nu op jullie afkomt!
Tonny & Marian Bronkema
24 december 2006
Fantastich deze overwinning! Een geweldige opsteker voor het dorp en verdiend dankzij inzet van velen. Komt de saamhorigheid ook ten goede. Hou het vast en maak er wat moois van! Proficiat!
Remy & Lisette
24 december 2006
Bij deze willen wij jullie feliciteren met de terechte overwinning van gisterenavond. Als er 1 project het geld hard nodig heeft dan is het de kerk van Vierhuizen! Het geld voor de Sint Jan komt er uiteindelijk toch wel, de vele miljoenen tot nu toe zijn er ook gekomen. Wij komen zeker een keer kijken naar het resultaat. Fijne feestdagen en een restaurerend 2007. Remy & Lisette uit 's-Hertogenbosch.
Roelof en Willy Noorda Ulrum
24 december 2006
Van harte gefeliciteerd met het succes van gisteravond. Jullie hebben het meer dan verdient. Alles hebben jullie uit de kast getrokken. Als "buren" hebben wij met jullie meegeleefd.
Paul en Marian uit Hoogland
24 december 2006
Gefeliciteerd, hoe een klein dorp groot kan zijn!!Hier een haiku: biddend barst de ziel van een dorp los, één voor al allen voor een kerk
Jos en Alida
24 december 2006
Nog wat kramp van het SMS'en maar het is allemaal de moeite waard geweest. GEFELICITEERD!! Jullie inzet is DIK geloond. Klasse!!!
Marije, Joan, Jelte, Stieneke
24 december 2006
Geweldig, gefeliciteerd!!!! We hebben gisteravond tijdens de uitzending aan een stuk door ge-smst en met ons heel veel anderen, dat blijkt wel uit het aantal Vierhuizen-stemmers. We zijn nu zo benieuwd naar de 'look' van het kerkje over een jaar
Heero Zwart en Leentje Veltrop
24 december 2006
We hebben pijn in onze duim van het SMS'en en zijn dan ook super blij dat jullie hebben gewonnen: Vierhuizen van harte gefeliciteerd met deze geweldige team(dorps) prestatie!
George en Francina Houwen
24 december 2006
Van harte gefeliciteerd met de overwinning. Klasse gedaan!!!
Geert Lameris
24 december 2006
Ook van harte gefeliciteerd, wat een succes en wat een betrokkenheid. Ook leuk trouwens nu al die enorme vloed felicitaties. Prachtig.
Ruud Yvonne en Tamara Zuidema, Lopik
24 december 2006
Van harte vierhuizen.Met de eerste prijs,we zien er naar uit om de kerk weer in nieuw staat terug te zien.
theo terpstra
24 december 2006
Geweldig dat jullie hebben gewonnen, ik heb zo vaak gestemd dat ik de tel kwijt ben.Maar ik ben reuze blij. Toen ik de uitslag hoorde sprong ik van geluk in de lucht. Geweldig ik had persoonlijk gedacht dat jullie het niet zouden redden, maar dit maakt 2006 helemaal goed,en een nog mooier begin van 2007. Ik kom zeker eens kijken in de kerk. ik wil een ieder bedanken voor de inzet voor het kerkje van vierhuizen. gefeliciteerd. Groeten uit leens theo terpstra.
Sander van den Berg
24 december 2006
Gefeliciteerd!!
André & Janet, Arjen en Julian
24 december 2006
Helemaal geweldig!! Gefelciteerd!! Zere duimen van het bellen en sms-en en daarna klamme handen van de spanning. Jongens, wat vond ik het spannend. Dit is zeker een dubbel kerstfeest!!
Willem van Son
24 december 2006
Fantastisch dat jullie gewonnen hebben. Gefeliciteerd!
Marcel Kuizenga
24 december 2006
Iedereen gefeliciteerd! Geweldig dat het geld er komt!
Een bosschenaar
24 december 2006
Proficiat mensen, dat geld voor die grote Sint Jan komt er toch wel. Die staat toch wel in de belangstelling. Daarom is het zo belangrijk dat die mooie kerk van jullie het geld krijgt. Goeten uit 's-Hertogenbosch.
Pieky en Jaap Wierenga
24 december 2006
Van harte gefeliciteerd met jullie overwinning het is verdiend.
Jacob&Roos-Fruitbedrijf Loots Zuurdijk
24 december 2006
Klasse mensen!! Jullie inzet is beloond. Iets om trots op te zijn!!
JvN
24 december 2006
Ondanks dat ik niet voor Vierhuizen heb gestemd bij deze mijn felicitaties. Ik begrijp dat dit voor jullie een heel bijzonder kerkje moet zijn. Voor mij in vergelijk met de St.Jan in Den Bosch ...ach.. die zullen uiteindelijk het benodigde kapitaal toch wel bij elkaar krijgen. Het is op deze manier heel goed besteed denk ik. Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie overwinning. Groeten uit Vught (op een steenworp van de St.Jan)
gea postmus
24 december 2006
Tijdens de gehele uitzending druk met al mijn collega's aan het stemmen geweest. Nu lees ik steeds de reacties. En ik krijg er nog steeds kippenvel van. Van Harte.
Cafe De Paardestal Ulrum
24 december 2006
laten we een ding niet vergeten de jongens uit de marnewaard ons leger verdienen ook dikke pluim.
Cafe De Paardestal Ulrum
24 december 2006
laten we een ding niet vergeten de jongens uit de marnewaard ons leger verdienen ook dikke pluim.
Paula Zuidema
24 december 2006
Super!!! Vierhuizen, van harte gefeliciteerd!!!
jan en ingrid te luggenhorst
24 december 2006
Fantastisch, Geweldig, Gefeliciteerd, HOERA,HOERA,HOERA!!!!!!! Het is gelukt. Het kleine dorp wordt steeds groter.
Liesbeth van Dongen
23 december 2006
Vierhuizen gefeliciteerd, fantastisch goed gedaan!! Jacobien, jij ook gefeliciteerd,(ik ben een vroeger klasgenootje uit Gronigen, woonde in Wehe~den Hoorn)
Jessica Hendriks, stichting oude groninger kerken
23 december 2006
We hebben keihard gewerkt met z'n allen maar het is het waard! Dankzij de enorme onvoorwaardelijke inzet van alle Vierhuisters wordt deze prachtige kerk gerestaureerd!2007 gaat een heel mooi jaar worden voor de kerk van Vierhuizen! Ik kom jullie morgen persoonlijk feliciteren!
Ria en Emil Veldhuis Woudenberg
23 december 2006
Gefeliciteerd! Wat een geweldig succes! We hopen de komende tijd eens te komen kijken. Hebben flink op jullie gestemd.
Wiebe en Gerarda Wiersum
23 december 2006
Yes you did it Van harte gefeliciteerd. Waarin een klein dorp groot kan zijn.
Roelien Zijlma Zwolle
23 december 2006
VAN HARTE!!!! GOED GEDAAN MET Z'N ALLEN IN VIERHUIZEN!!!! En natuurlijk alle overige stemmers en SMSérs. KLASSE!
epko en annie en kids
23 december 2006
we sprongen een gat in de lucht grandioos
kees bolt, stadskanaal
23 december 2006
gefeliciteerd!!!!! Vierhuisters, heel hartelijk gefeliciteerd met het behalen van de overwinning.Alle inzet is dus beloond. Ook ik als oud-Vierhuister ben heel gelukkig met het behaalde resultaat. Hartelijke groet, Kees Bolt, Stadskanaal
Cor en Aafke van Hoorn
23 december 2006
Fantastisch dat Vierhuizen heeft gewonnen. Van harte gefeliciteerd. Waarin een klein dorp groot kan zijn. Jullie, als Vierhuisters, tonen zo'n teamgeest en enthousiasme, dat het gewoonweg niet mis kon gaan. Als oud-Vierhuisters zijn wij geweldig trots op jullie. En op jullie kerk, die straks weer het stralende middelpunt van het dorp zal zijn. Op handen gedragen en, met al die landelijke support, beslist niet alleen door de Vierhuisters!
Cor en Aafke van Hoorn
23 december 2006
Fantastisch dat Vierhuizen heeft gewonnen. Van harte gefeliciteerd. Waarin een klein dorp groot kan zijn. Jullie, als Vierhuisters, tonen zo'n teamgeest en enthousiasme, dat het gewoonweg niet mis kon gaan. Als oud-Vierhuisters zijn wij geweldig trots op jullie. En op jullie kerk, die straks weer het stralende middelpunt van het dorp zal zijn. Op handen gedragen en, met al die landelijke support, beslist niet alleen door de Vierhuisters!
Jan Harm Meier
23 december 2006
Ik kreeg een nieuwjaarskaart met de opwekking om de stemming te steunen en het is ons gelukt. De afgelopen zomer kwamen we er nog met de fiets langs. Namens Piet Olinga, Hoogeveen
meindert en ria
23 december 2006
Vierhuizen, GEWELDIG!!!! Gefeliciteerd, wat een overwinning!!!!! SUPER!
Marten en Irene
23 december 2006
Geweldig!! Tot tranen geroerd van blijdschap (en ontlading van de spanning) hoorden wij de uitslag aan. We zijn erg blij met iedereen die heeft gestemd en daarmee de kerk van Vierhuizen heeft weten te redden. Maar bovenal zijn we trots op de bewoners van het dorp én supertrots én blij met het comité dat zich samen met de stichting Oude Groninger Kerken zo actief en creatief heeft ingezet gedurende vele maanden. Van harte gefeliciteerd!! Marten en Irene Japenga
Henk Boon
23 december 2006
Grandioos!! Wat een fantastische beloning voor jullie inzet!! Een succesvol 2007 gewenst.
Paul
23 december 2006
't heeft me 15 sms-jes gekost, maar het is niet voor niets geweest. Het Groningse land heeft er straks weer een prachtig gerestaureerd kerkje bij.
jaap,bianca,julia
23 december 2006
en voor de kerk nog 1keer troelala troelala. Yes,hetis gelukt.De vlag hangt uit en de kleinere vlaggetjes wapperen in de wind.Voor iedereen in Vierhuizen,van harte gefeliciteerd
Poul - Diny Zuidema
23 december 2006
Van harte gefeliciteerd met jullie overwinning
Arjan
23 december 2006
Gefeliciteerd mensen! Hartstikke goed dat jullie hebben gewonnen. Een prachtig kerkje in een schitterende omgeving als dit verdient het ook!
familie Kram
23 december 2006
Fantastisch!! Gefeliciteerd, en complimenten voor de inzet van alle vrijwilligers
Stichting Vrienden Van Het Kerkje Van Den Horn
23 december 2006
Namens onze stichting: Hartelijk gefeliciteerd met het behaalde resultaat.Veel succes voor de toekomst. Vr. Gr. Tosja Schaeffer van Seters
fam. Bruinink, Ulrum
23 december 2006
heel hartelijk gefeliciteerd allemaal met het geweldige resultaat ! Ze maakten het wel heel erg spannend, die uitslag. Maar alle moeite is niet voor niks geweest, nogmaals van harte !!
Solke en Fenny
23 december 2006
Van harte gelukgewenst. Ik wij hebben gestemd op dit kerkje. Tijdens het kamperen in het dorp afgelopen zomer zijn we 'verliefd'geworden op het kerkje. We zullen zeker terugkomen om ooit het resultaat te kunnen zien. We hebben deze site als link ook vermeld op onze eigen website (www.speelman36.nl)
Paula &Aaltje de graaf
23 december 2006
hallooo we zijn zo blij dat vierhuizen heeft gewonen het is ons gelukt het was op het eind wel heel erg spannend maar we hebben de miljoen en daar gaat het om yaeh yeah yeah
Wim Pop
23 december 2006
Geweldig Henk, en dorpsgenoten, eindelijk ruimte en respect voor het mooie maar vergankelijke.
kor prins
23 december 2006
5 euro
hans en annie van genne fluitenberg dr.
23 december 2006
we hebben ontzettend veel gestemd en wat was het spannend, maar het is gelukt om dit mooie bedrag binnen te halen.Egbert en dorps bewoners van harte gefeliciteerd.
Marten en Ida
23 december 2006
Geweldig goed nieuws, mooi kerstcadeau. Gefeliciteerd!
Trudy
23 december 2006
Gefeliciteerd allemaal!
Johannes en Mahamani ten Have
23 december 2006
Hartelijk gefeliciteerd! De kogel is door de kerk! Gewonnen...en nu de gaten weer dichten, maar dat zal geen probleem zijn nu jullie samen de schouders eronder zetten. Wanneer we weer op de camping staan,maken we weer ons rondje om de kerk.
bernhard en silvia kuizenga
23 december 2006
VIERHUIZEN van harte gefeliciteerd het is jullie van harte gegund Ik ben hier gedoopt in dit mooie kerkje. 1971
Marcel Pelt
23 december 2006
Gefeliciteerd met de overwinning. Het zij jullie van harte gegund.
Jan en Gré Dijksterhuis.
23 december 2006
Van harte gefeliciteerd! geweldig wat was het spannend ik zat op het puntje van m'n stoel het is jullie gegund, we hebben het hele uur door gestemd op jullie. Maak er wat moois van.
Fam. Wichhart-Schulz Westervoort
23 december 2006
YES YES YES!!! Wat een spanning,maar het is gelukt!!! Geweldig!!! GEFELICITEERD!!! We hebben hier met 2 telefoons gesmst en met de huistelefoon gebeld! Het is het meer dan waard geweest, want "we" hebben gewonnen!! We nemen er een borrel op!!! We wensen jullie heel veel plezier, want het zal ook in Vierhuizen feest worden als jullie terug zijn! Groetjes Harma, Peter en kids
jaap en anneke burger-tebbens torringa
23 december 2006
gefeliciteerd! prachtig dat het gelukt is! Laten we zuinig zijn en blijven op deze speciale plekjes. Veel succes bij de realisatie.
fam Wessels, Musselkanaal
23 december 2006
Stil gehoopt, maar niet verwacht. We dachten dat de rijke katholieken er met de overwinning vandoor zouden gaan. Jullie hebben het verdiend. Van Harte Proficiat. Dit wordt een zalig kerstfeest voor de gemeenschap van vierhuizen.
sjoerd en ria moes
23 december 2006
geweldig, heel veel inzet wordt beloond!
fam. A. zuidersma M.zijl
23 december 2006
Van harte!!!we komen binnenkort kijken.
Joanne Hillenga
23 december 2006
Te gek!!!
Fred de Groot en Bianca Croeze
23 december 2006
Fantastisch!!! Wij hebben ook vanuit Wagenborgen op de kerk gestemd en zijn blij dat het kerkje nu opgeknapt zal worden! GEFELICITEERD!
Marten en Joke
23 december 2006
ongelooflijk, het is gelukt!! heerlijk, mensen, jullie hebben het verdiend!! GEWELDIG!!!
Salon Coby , Leens
23 december 2006
Van harte gefeliciteerd! Familie Luimstra en medewerksters Salon Coby.
Jan & Nel vd Veen
23 december 2006
Vierhuizen, hartelijk gefeliciteerd met de overwinning. We hebben op jullie gestemd natuurlijk
Fam. M.A. van der Broek, Wagenborgen
27 januari 2007
Vierhuizen, VAN HARTE GELUK GEWENST!!! ook wij hebben onze bijdrage graag gedaan. Maak er (weer) een prachtige kerk van en... gebruik hem, TEN VOETEN UIT / TEN HEMEL TOE!!!
Lineke van Hoorn
23 december 2006
Van harte Gefeliciteerd!!! Echt verdiend Helemaal te gek dat het gebouw van mijn vroegste jeugdherinneringen weer in oude luister hersteld zal worden!
Johan Stiekema in Kloosterburen
23 december 2006
Ik wil jullie feliciteren met het behalen van de eerste prijs. Daar hebben jullie ook veel werk voor gedaan het is wel verdiend deze prijs.
Ria Lubbers in kloosterburen
23 december 2006
Bij deze wil ik jullie feliciteren met het behalen van de eerste prijs bij de bankgiroloterij.
lydia keun ing
23 december 2006
ook vanuit utrecht: gefeliciteerd !!!!
Leo Stockmann
23 december 2006
Heel erg gefeliciteerd met jullie overwinning. Eigenlijk ongelooflijk dat het is gelukt. En nu maar gauw aan het restaureren.
Joop Kielema
23 december 2006
Wat kan ik meer zeggen dan...Gefeliciteerd.
stagework
27 januari 2007
ik kan het nu namens stagework doen alle mensen in vierhuizen een heel gelukkig 2007 gewenst. echt super super:D:D:D: we komen zeker nog een keer lang om de kerk te bewonderen en dit was het wel waard om de kerk in het licht te zetten groetjes stagework douwe johanna en diana
Marc Schulz
23 december 2006
Yes gewonnen eerst feest. vierhuizen gefelicieteerd
Leo van Hattum
23 december 2006
Van harte gefeliciteerd. Groeten uit Eijgelshoven (Limburg)
fam. Antema Norg
23 december 2006
Geweldig, wat een beloning voor zoveel inspanning. GEFELICITEERD!!!! Een zeer goed 2007 gewenst!!
Cafe De Paardestal Ulrum
23 december 2006
Echt waar we hebben een feestje gefeliciteerd dit is geweldig.Giganties met geleefd met jullie.
annet
23 december 2006
gefeliciteerd met jullie renovatie yesss yess
monique
23 december 2006
wij hebben hier massaal op op jullie gestemd GEFELICITEERD
Menno
23 december 2006
HOERA!
nicolien
23 december 2006
allemaal van harte gefeliciteerd in vierhuizen zo zie je maar waar weer een klein dorp groot in kan zijn!!!!!!!!
klaas en annemarie
23 december 2006
allemaal gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!
Jouktje koning
23 december 2006
Vanuit Lauwersoog van harte gefeliciteerd met jullie overwinning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meester en juffrouw Vosman
23 december 2006
Vierhuizen van harte gefeliciteerd. We hebben verschillonde keren gestemd voor de kerk.Wat een spanning vanavond!
Jan Willem Zwart
23 december 2006
ECHT GEWELDIG. HET IS JULLIE GEGUNT. SCHITTEREND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ton en Joke Veltkamp
23 december 2006
FANTASTISCH. GEWONNEN. PROFICIAT!!!!!!
Griëtte Bos
23 december 2006
Hartstikke gefeliciteerd! Veel succes met het restaureren van jullie kerkje. Wij hebben 12 keer op jullie gestemd. Ik hoop dat jullie er iets moois van maken. Groetjes uit Ulrum
Ina Stoter Ulrum
23 december 2006
Vierhuizen, het is jullie gelukt !!! GEFELICITEERD
familie van Oosten uit Wehe den Hoorn
23 december 2006
Vierhuizen, gefeliciteerd!
Marion
23 december 2006
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, HOERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gefeliciteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerd Dikke kus, Marion uit nieuwegein
Treur, Hoorn
23 december 2006
Van harte geficiteerd.Waarin een heel klein dorp heel groot kan zijn.
Marinus Halsema
23 december 2006
Het CDA feliciteert U net deze geweldige overwinning
Familie Moes, Sauwerd
23 december 2006
JAA! Gefeliciteerd allemaal! En nu flink aan de slag!
Gerard & Sonja Brul, Almere
23 december 2006
Van harte gelukgewenst met de behaalde overwinning. Ik heb van harte meegestemd
tijs
23 december 2006
gegeliciteers met het winnen !!!!
stagework
27 januari 2007
he mensen van harte gefeliciteerd echt super
Jan-Paul Claassen
23 december 2006
i hoop dat het kerkje wint zet hem op
roelof en jos
23 december 2006
alle succes gewenst vanuit d'olrom! en stemmen he!
Marc Schulz
23 december 2006
ik hoop dat er vanavond gewonnen wordt mijn sem krijgen ze zeer zeker en zal zeker meerdere keeren stemmen vierhuizen 4 life oud vierhuizer
Marion, uit Nieuwegein
23 december 2006
GATVER!!!!, Ontzettende pijn in mijn buik, zo spannend is het nu. Bus is al op weg naar Hilversum,ik voel dat *we* gaan winnen. Door mijn partner 1x per maand een *Vierhuister*, vandaar *we*.Nog 5 uurtjes!!
geert ( ger ) boonstra
23 december 2006
als nazaat van geert boonstra die op 22 maart 1874 in de westpolder bij vierhuizen bij een dramatische storm is omgekomen en begraven aan de westkant van de kerk, volgens overlevering, voel ik mij zeer betrokken bij dit bijzondere gebouw en plek. natuurlijk wil ik de actie om dit, ook in architectonische zin unieke gebouw te restaureren van harte ondersteunen. en hoop velen met mij! mijn persoonlijke bijdrage zal ik overmaken. en wens een ieder die bij dit mooie initiatief betrokken is veel succes. met vriendelijke groet geert ( ger ) boonstra, schoonhoven.
Anneke Huizinga
23 december 2006
Vanavond werk ik heel graag mee!Vierhuizen en de kerk verdienen het om te winnen!Dit mooie groninger dorpje en de dito omgeving maakten op ons veel indruk toen wij daar kampeerden.Deze kerk en het orgel moeten echt gerestaureerd kunnen worden!TOI,TOI,TOI voor vanavond!!!
Marja & Mattheus + kids, Wagenborgen
23 december 2006
Heel veel succes gewenst! We hopen dat het lukt!! Natuurlijk bellen en sms-en we vanavond!!! We hebben onze email contacten het bericht doorgestuurt, OPROEP: jullie ook?
sarah
23 december 2006
Ik hoop dat jullie winnen, want het is een prachtige kerk!!! Zet hem op!!!
Goina Thedinga - Auckland, NZ
23 december 2006
Kia ora vanuit NZ. Heel veel sukses! We hebben uiteraard ook even gestemd. Groetjes, Goina Thedinga (Ezinge - Auckland).
Marten en Joke
22 december 2006
wij wensen jullie ontzettend veel succes toe morgen!! onze wens voor 2007: een schitterend nieuw kerkje in Vierhuizen!! sms-en doen we zeker én de hele avond duimen!! Vierhuizen, zet 'm op!!
Jos en Alida
22 december 2006
Heel veel succes gewenst morgen, en hoe dan ook met jullie inzet staat Vierhuizen in ieder geval op de kaart. Op naar een miljoen.!!!
Roelien Zijlma
22 december 2006
Deze week meerdere kaarten ontvangen in Zwolle en NATUURLIJK gaan wij stemmen!!! Via mail al vele mensen enthousiast gemaakt. Heel veel plezier en succes morgen. Wij gaan voor de buis! Toi, toi. Roelien, René, Floor en Lotte
Judith Wierenga
22 december 2006
Heel veel succes morgen in de finale! Gezien de inzet van iedereen is er maar een winnaar mogelijk: Vierhuizen!!
Pieky Wierenga
22 december 2006
Wij wensen jullie heel veel succes in Hilversum en wij gaan veel bellen.Zondag gaan wij het Drie polder pad lopen en dan rekenen wij op champagne. Jaap en Pieky
Anna MKIA
22 december 2006
Natuurlijk doe ik ook mee morgenavond en hoop met mij vele leden van onze groep (140) mijn kind is anders.nl Dit mag niet verloren gaan!!! Ik zal in ieder geval met mijn zoontje morgen als jullie lekker op weg zijn naar Hilversum een bezoekje brengen in Vierhuizen, mits ik erin kom:-) Mijn zoontje is helemaal gek van het leger, dus dat wordt zeker een prachtige dag!!! Vierhuisters heel veel succes morgen. Toi Toi Toi Laat de kurken maar knallen...
Trijn Groen, Vierhuizen.
22 december 2006
Wat een spanning, wat een emotie. Nog 1 nachtje slapen en Vierhuizen zit morgenavond live in de uitzending. Nu maar hopen, dat iedereen morgenavond op de kerk van Vierhuizen stemt, dan is er niks aan de hand.
Lineke van Hoorn
22 december 2006
Ik als rasechte Groningse,wil jullie heel veel succes wensen. Heb hier op de Mytylschool de Thermiek in Leiden heel veel stemmen opgehaald. Iedereen is erg enthousiast. Veel plezier in de studio morgen! groetjes, Lineke
kim van dijk zwolle
22 december 2006
Volgens mij is het onzin dat er geloof aan gekoppeld moet zijn. Het is toch geweldig dat iedereen zich zo voordit oude gebouwtje inzet?! En dus ook de 'ongelovige' mensen?!Vierhuizen heeft deze kans gekregen en deze grijpen ze met beide handen aan! Ik heb zoveel zin in zaterdag, op naar Hilversum!!
theo terpstra
21 december 2006
Ook voor mij heeft het kerkje een emotionele waarde. Ik hoop ook dat het geld dat gewonnen kan worden ook echt naar vierhuizen gaat. Zodat het kerkje er weer uit gaat zien als van ouds. groeten theo. succes zaterdag
Julian Groen
21 december 2006
Ook de Oosterbeekse bevolking wordt gemotiveerd om te stemmen via mijn toonbank.(www.deglorie.nl} Vierhuizen succes zaterdag!!!!!!!!!!!!
Cafe De Paardestal Ulrum
20 december 2006
Veel succes zaterdag.Ik zal mijn klanten die zaterdag bij mij aanwezig zijn aan moedigen om tijdens de uitzending op jullie te stemmen. Vr Gr Be.
Mieke van Waegeningh
20 december 2006
Als oud tuinclublid stem ik natuurlijk op Jacobiens Vierhuizenproject!
Bouwe en Tonni Rispens
19 december 2006
gefeliciteerd met het behaalde succes. Alleen wij hebben een kanttekening. Het zou beter zijn geweest als het dorp zich een aantal jaren geleden had ingezet voor de kerk van Vierhuizen, dat had een hoop geruzie kunnen voorkomen. De meeste mensen die zich er nu voor inzetten hebben nog nooit een kerkdienst in de kerk bijgewoond. Als Viehuizen gaat winnen, wordt het niets meer dan een toeristische attactie en Vierhuizen staat op de kaart. Jammer dat de kerk niet gebruikt gaat worden waarvoor het bedoeld is. En heel erg jammer voor Maas Stoffer, wij weten dat hij erg nauw verbonden was met de kerk van Vierhuizen.
Lydiiaa
19 december 2006
iedereen heel veel succes die naar Hilversum gaat. van uit hier gaan we ook veel bellen en sms'en !!!
Jaap,Bianca,Julia
18 december 2006
Voor iedereen die zaterdag naar Hilversum gaat,heel veel plezier en veel succes. Kan er zelf helaas niet bij zijn,moet werken. We zullen heel vaak bellen en hopen dat we winnen.
kids van dijk
18 december 2006
wij hopen dat we winnen want Ruben ons broertje heeft het verhaal voor gelezen tijdens de uitzending...!!!
Marcel Kuizenga
18 december 2006
Ik heb de uitzending ook gezien en het zou een geweldig kerstcadeau zijn als de kerk zou winnen! Allemaal op naar Hilversum? Groeten, Marcel
Eric Daalhuizen
18 december 2006
Ik kan nog steeds niet begrijpen dat Nederland op deze manier omgaat met zijn cultureel erfgoed, wat dat aangaat zouden we een voorbeeld kunnen nemen aan de Engelsen die elke historische berg stenen nog koesteren. Ik mag dan ook hopen dat u het geld bij elkaar krijgt om deze kerk te herstellen in zijn glorie.
fam. Antema te Norg
17 december 2006
De laatste zondagmiddag voor de finale werden we zeer gastvrij ontvangen in Vierhuizen. Complimenten voor jullie inspanning. Via mijn e-mailadresboek familie, bekenden en collega's opgeroepen ook te stemmen. We wensen jullie veel succes en hopelijk een "rijk" 2007!
Wil Willemsen
16 december 2006
Landgenoten! Ja,ja, wij Vierhuisters gaan met ons kerkje, gelegen achter drie dijken:de slaper, de dromer en de waker, naar Hilversum! Ons kerkje, gelegen op een wierde, toevlucht voor mens en dier: is onze rots in de branding! Stem op ons!!!!!!! Wil, Vierhuizen
Hans Buikema
14 december 2006
Wij hebben naar ca. 104 donateurs/abonnees op de familiebrief "Beukema/Buikema" een extra editie laten uitgaan / verzonden om iedereen attent te maken op de uitzendingen met natuurlijk de vraag te bellen. Hopelijk heeft dit het resultaat al in positieve zin beïnvloed en zal het op de laatste uitzending ook een belangrijke(?) rol kunnen spelen. De grafsteen van de gezamelijke voorvader van veel Beukema's/Buikem's, t.w. Jan Boykema ligt naast de kerk. Vandaar. Succes!
Meester Vosman 1958-1963
27 januari 2007
Wij zijn blij dat de kerk is uitgekozenMijn vrouw en ik hebben allebei een stem op de kerk uitgebracht.Wij hebben 5 jaar naast de kerk gewoond en elke zomer bezoeken wij Vierhuizen.Onze beide dochters Ineke en Petra zijn er geboren. Mede namens mijn vrouw :Veel succes!
Bieuwke vd Mei-Bronkema
8 december 2006
Geweldig al die stemmen! Wij hopen ook in Grou dat Vierhuizen als winnaar uit de bus komt en dat het kerkje wordt opgeknapt. Ook wij stemmen weer op 23 december! Succes... Dochter Jacobyn zal proberen de Groningse collega's van de Leeuwarder Courant en de collega's van de Hazewinkel Pers zover te krijgen om ook te stemmen.
fam. Nordbeck
8 december 2006
We zaten met de hele familie aan de buis gekluisterd zowel vorige, als deze week. We hebben allemaal flink zitten bellen maar waren wel bang voor de bios in Arnhem. Het was gewoon jullie verhaal en het prachtige filmpje waar een grote eenvoud uit sprak.Jullie zullen nu wel overuren draaien en Vierhuizen staat vast op z'n kop!!!Liefs en jullie kunnen de 23e op ons rekenen!! Pauline, Haje, Damman, Pieter, Anna en Bram
Tineke Oegema
7 december 2006
Via vrienden een kaart gekregen De Restauratie Kerk Vierhuizen. En ben het er zeker mee eens dat de kerk behouden moet worden voor het mooie dorp en voor hetprachtige Groningselandschap.Op naar de finale!
joyce van dijk / Vierhuizen
7 december 2006
jeuhhh.. we hebben niet voor niets gestemd!!! Ik heb het arrangement in een kasteel gewonnen! Nu nog het miljoen..
joyce
7 december 2006
Jacques en Nel
27 januari 2007
Wat een opsteker! Natuurlijk stemmen wij in de finale weer op de kerk van Vierhuizen. Wordt het wellicht de Kerk van FIERhuizen.
Bram en Lia
5 december 2006
Fijn hoor als je vrienden heb die in Vierhuizen wonen. Krijg je post stem op Vierhuizen. Natuurlijk deden we dat, 12 smsje verstuurd,en nu ook nog in de finale geweldig. Volgende keer smsen we zeker weer. Ja Mineke en Dieter we hebben een hoop voor jullie en Vierhuizen over. Groeten uit Den Helder
Anthony Hogeveen
4 december 2006
Mooi resultaat mensen, die finaleplaats. Nu maar hopen dat het einddoel ook gehaald kan worden. Ik zal -als het weer zover is- zeker weer stemmen.
Arjen Lasthuis
4 december 2006
Al weer een paar jaar woon ik niet meer in Vierhuizen maar in mijn hart ben ik toch wel een Vierhuister.Daarom stond het kippevel op mijn armen toen ik hoorde dat we doorgingen naar de finale.En zoals echte vierhuisters doen hebben we dat direct gevierd met een drankje.Nu nog de finale nog en dan staat ons kerkje er hopelijk weer tip top bij over een jaar.....
Siska
4 december 2006
heej, we gaan goed op weg zo!! lekker door gaan met actie en we winnen de finale ook met gemak.. ik vertrouw er op, succes!! liefs sis
Joop Kielema
4 december 2006
Heel erg mooi dat deze mooie kerk meedingt naar de finale. Ik speelde er vroeger als kind vaak samen met neef Jan en nicht Sandra in de zomervakantie. Ik zal de hele (schoon)familie weer vragen weer te stemmen als de finale is. Joop
Wim Koeneman
4 december 2006
Van harte gefeliciteerd met jullie succes. Net als jullie gaan wij in Hoogezand-Sappemeer ook door met de campagne. De finale met twee Groninger projecten is op zich al een prachtige pr voor onze provincie. Hartelijke groet, Wim Koeneman, voorzitter Historische Werf Wolthuis in Sappemeer
Willemijn, Adine en Wiep van Maanen - Louwes
4 december 2006
Wat zijn wij trots op onze MOEDER (Jacobien Louwes)! En wat een ongelooflijk mooie inspanning van de dorpelingen van Vierhuizen.
Irma Schulz
3 december 2006
Nu winnen ze de finale ook wel geen twijfel over mogelijk. (zegt m'n gevoel)Als ik hoor van m'n ouders en oom, of lees in de krant wat de Vierhuisters allemaal doen. Geweldig, petje af. Voor mij is het kerkje van Vierhuizen de grote WINNAAR.
Henny van der Made
3 december 2006
twee dames die het wad en wierdenpad aan het lopen waren, en in Vierhuizen heerlijke chocomel gedronken hebben willen jullie van harte feliciteren met het behaalde eerste succes wij blijven jullie steunen en zullen opnieuw heel vaak stemmen op jullie kerkje in de finale wij wonen in Noord Brabant hebben het kerje toen ook gezien afgelopen September, dus duimen heel hard mee voor jullie. Groeten van Gonny en Henny uit Zevenbergen
Tom en Greetje uit Eenrum
3 december 2006
Wij willen graag heel Vierhuizen feliciteren met het behaalde succes. In het bijzonder de commissie die heel veel werk heeft verzet. Wij, en al onze contact-personen, stemmen uiteraard weer op 23 december voor het kerkje in 4huizen.
Stieneke Wierda
3 december 2006
Geweldig dat de kerk van Vierhuizen in de finale zit, gefeliciteerd! Jullie hebben het verdiend!Op mijn stem kunnen jullie alvast weer rekenen.
ingrid te luggenhorst
3 december 2006
fantastisch.gefeliciteerd.op naar de volgende ronde.en dat allemaal dank zij de tomeloze inzet van jullie vierhuizers.waar een kleine gemeenschap al niet groot in kan zijn. succes!!!!!!!!!!!
Ingeborg Goutbeek
3 december 2006
JAAAAAHHH!! We hebben het geflikt! Nu op naar de finale. Al die sms-jes zijn het dubbel en dwars waard geweest. Laat die finale maar komen!
epko en annie
3 december 2006
gefeliciteerd nu de finale wy stemmen op jullie
Jan Willem Zwart
27 januari 2007
Schitterend resultaat. Nu op naar de 23e. Natuurlijk zullen we ook dan weer veel sms-jes sturen.
Geert Lameris
3 december 2006
gefeliciteerd, wat een goed resultaat. Jullie hebben je kerk en het dorp op een mooie manier onder de aandacht gebracht.
Lydiiaaaa
27 januari 2007
YYYESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !! we hebben gewonnen, $ wiist het wel. onze was gewoon de beste. maar nu nog die FINALE! dat wordt lastig, maar zal ons wel weer lukken ik zal ook weer de school overtuigen gaan te stemmen. MOET GEWOON !!! dusss.zz suCCess // gaat ons vast wel lukken,, groetjesssss '
Joke en Ton Veltkamp
3 december 2006
Uw kerk heeft de voorronde gewonnen. Proficiat! Wij bezoeken regelmatig het Marnegebied en gaan altijd even door Vierhuizen om te genieten van 't prachtige dorp. Ons hele e-mail bestand is in de strijd gezet om te stemmen voor uw kerk. Wij wensen jullie veel succes in de finale.
afke
3 december 2006
Het is gelukt mensen!!! Grandioos! en blijkbaar met kop en schouders boven de rest uit? Jullie gaan door en ik zal ook mijn netwerk weer motiveren. Op naar de finale!!!
Bianca Croeze
3 december 2006
Fantastisch! Vierhuizen is door naar de FINALE!
Marcel Kuizenga
3 december 2006
Zet 'm op allemaal!! Vierhuizen wint wel van Sappezand...! Groeten uit Dubai
Ben Steijn
3 december 2006
Geweldig mensen van harte gefeliciteerd wat een samenhorigheid,fantastisch waar een klein dorp groot in is
Jans en Harmien Huttinga
3 december 2006
Van Harte gefeliciteerd met de eerste overwinning!!!Wij hebben uiteraard op jullie gestemd! Op naar de 23e dec!!!
Peter Breukink
2 december 2006
Vierhuizen: van harte gefeliciteerd ! Wat geweldig dat er zo massaal op jullie kerk gestemd is ! Fantastisch ! We gaan nu met z'n allen naar de finale op 23 december. Jullie kunnen verzekerd zijn van onze steun en volle inzet om de kerk in de komende weken met verrassende en hartverwarmende akties onder de aandacht van de groeiende schare fans van Vierhuizen te brengen ! Zo gaan we winnen op 23 december !
Jessica Hendriks
2 december 2006
Vierhuizen Geweldig!!!! Nu op volle kracht door naar de finale.
Dick Schutte
2 december 2006
Proficiat!!! Op naar de volgende ronde en heel veel succes gewenst. Dick
" Black bird"-
2 december 2006
Vierhuisters, van harte gefeliciteerd! Op naar de "grande finale" jullie verdienen het! Zo'n geweldige groep vrijwilligers, neem er vanavond maar een op...of twee...!! Fans uit Zoutkamp
Sylvia
2 december 2006
Iedereen die z'n best gedaan heeft voor Vierhuizen.........VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!!!!!!
Roos
2 december 2006
VIERHUIZEN, GEFELICITEERD, toch naar de finale.
stagework
27 januari 2007
hallo iedereen in vierhuizen van harte gefeliciteerd en alvast succes in de finale
Margriet Schulz
30 november 2006
Zet hem op Vierhuizen!!We hebben warme herrinneringen aan Vierhuizen en de kerk, want namelijk naast kerk was m'n ouderlijk huis waar Fred en ik verkering kregen,we gingen samenwonen en kregen twee prachtige dochters die samen met de andere kinderen van vierhuizen prachtige kerstliedjes zongen in de kerk. Het gaf ons altijd een warm gevoel van saamhorigheid. Ook deze actie geeft zo'n gevoel! We hebben hier flink gestemd en we zullen zaterdag flink duimen!! Groetjes Fred,Margriet,Danielle en Kirsten.
Aafke
30 november 2006
yeah...ik heb op jullie kerk gestemd!
henk lemckert
28 november 2006
De kerk van Vierhuizen is een monument dat de eerbied mag symboliseren voor de geslachten die vóór ons het geloof in deze streken overeind trachtten te houden. Voor mij geldt de extra dimensie dat het de kerk is waarin mijn voorouders van moeders zijde werden gedoopt en van waar uit later weer begraven. Altijd als ik in de buurt ben, ga ik even langs en speel een uurtje op het karakteristieke orgel in deze kerk. Ik ben heel blij dat deze kostbare plek nu al deze aandacht krijgt.
Han Leentvaar
28 november 2006
Ongeveer élke kerk in Groningen is een monoment! Ik vindt het uitermate belangrijk dat dit culturele erfgoed in stand blijft en heb dan ook mijn stem bijgedragen. Zo kan de bekende Groningse (kerk/orgel)gastvrijheid ook hier beleefd blijven worden.
J.Linker
27 november 2006
Het zou mooi zijn als het kerkje zou winnen.Het is een prachtig baken in het Groningse dorp.Natuurlijk stemmen wij op het kerkje in vierhuizen en maar hopen op winnen he
Richard Schulz
27 november 2006
Nou ik heb op mijn manier maar 1 ding met de kerk in vierhuizen het is een prachtige kerk en hoop dat ze winnen verder heb ik niks met de kerk weet alleen hoe lang ik in vierhuizen heb gewoond dat hij daar staat en hoop dat hij er nog lang staat. Ik stem op de kerk! Vriendelijke groetjes Richard
Seya Schuldink
27 november 2006
Het is een mooie site geworden, natuurlijk moeten we allemaal stemmen. Ik heb een stapel kaarten uitgedeeld op mijn werk bij Staatsbosbeheer In het Lauwersmeer en de mensen gemotveerd om allemaal te stemmen voor de kerk. Vanochtend hoorde ik dat er flink ge sms't en getelefoneerd is voor onze kerk.hartelijk dank en ga zo door.
Bianca Croeze
27 november 2006
Als oud-vierhuister stem ik natuurlijk ook op het kerkje van Vierhuizen, dus vanuit Wagenborgen wordt er ook flink ge-smst om er voor te zorgen dat de kerk opgeknapt kan gaan worden!
Jessica Hendriks
27 november 2006
Ik heb nu al een lamme duim van het sms en. Maar het is het waard. De kerk van Vierhuizen moet behouden blijven. Vierhuizen zet hem op!
Irma Schulz
27 november 2006
Heb inmiddels al 5 keer op het kerkje van Vierhuizen gestemd. Ben er geboren en opgegroeid. Ik heb vele herinneringen aan de kerk en het dorp. Juist met kerst dan stond er een mooie boom met lichtjes en werd er door dominee M. Stoffer een leuk kerstverhaal gelezen. Zet hem op Vierhuizen de kerk verdient het! Groetjes Irma Schulz uit Zoutkamp
munnekezijlster
26 november 2006
Zo vlak bij, en zo een prachtig kerkje! Tuurlijk mijn stem uitgebracht op jullie kerk. Dat er nog veel stemmen bij mogen komen.Ik gun het jullie. vr.grt. uit Muntjeziel.
Janet Groen
26 november 2006
Natuurlijk stemmen we voor Vierhuizen!!! Vanavond ben ik er nog met mam (Trijn Groen) en mijn beide jongens langs gereden. Het was al donker en de verlichting was werkelijk schitterend. Ook erg leuk om de verhalen van de mensen die Vierhuizen al lang of iets minder lang hebben verlaten (waar ik er ook één van ben) te lezen.
ineke vosman
26 november 2006
Fijn dat er zoveel aandacht voor het kerkje in Vierhuizen is. Het staat naast mijn geboortehuis, waar ik tot mijn derde jaar heb gewoond. Kom af en toe nog in Vierhuizen en bezoek dan altijd even de kerk en de naastgelegen begraafplaats. Ik heb drie keer op de kerk gestemd. Nu maar afwachten....
Menno & Freddy Rietema
26 november 2006
Wij als Hornhuisters zullen zeker deze enthousiaste aktie ondersteunen. Jullie kerkje is toch net als de onze de kern van de dorpsgemeenschap. Belangrijk dus! Stemwaardig!
E.Rezel Heerenveen
26 november 2006
Na een telefoongesprek met een van de inwoners van dit mooie dorp en de beelden op televisie gezien te hebben, vinden mijn vrouw en ik het zeer logisch dat onze stem naar vierhuizen gaat omdat het eeuwig zonde zou zijn als deze kerk verloren zou gaan voor ons nageslacht !!
Jan en Gré Dijksterhuis.
26 november 2006
We zagen gisteravond de beelden van jullie kerk op de televisie we schrokken er toch wel van, dit mag zo niet verder verloren gaan voor het nageslacht,wij steunen jullie met onze stem. we hopen dat vierhuizen de winnaar wordt.
ruud zuidema (lopik)
26 november 2006
Ook al woon ik niet meer in vierhuizen,Toch vind ik dat de kerk er moet blijven en heb daarom dus ook gestemd. Ik hoop dat de kerk doorgaat voor de finale.
Fam.Dekker
26 november 2006
In september 2006 zijn we een weekje in Vierhuizen op de camping geweest en liepen dan langs het kerkje.We zijn niet in de kerk geweest en dat had ik toch wel graag gewild.Per telefoon heb ik 2x op jullie kerkje gestemd.Veel succes met de actie.We komen in 2007 weer terug en hopen dan de kerk te bezoeken.Hartelijke groeten Piet en Eef Dekker
Truus en Frans Muus
26 november 2006
In oktober hebben wij op de camping gestaan en hebben het oude kerkje gezien. Wij hopen dat de restaurarie door kan gaan. Wij zullen stemmen!!!!
Jan Willem en Grietje Zwart
26 november 2006
Laten we hopen voor Vierhuizen en alle energie die er in is gestoken dat jullie in de finale komen. Wij hebben inmiddels 25 keer gestemd.
Pieter en Atie Hoekwater
25 november 2006
Met volle overtuiging stemmen we op de kerk in Vierhuizen!!! We zijn buitengewoon verliefd op het dorp met de heerlijke groene camping, maar vooral ook op de ongekende rust, de uitstraling en het totale culturele erfgoed, waar de kerk een accentvolle rol in speelt. Een uniek stukje Nederland, wat eigenlijk verborgen had moeten blijven achter de eeuwenoude dijk, maar voor het goede doel (de restauratie van de kerk)tot en met de hoofdprijs in "the picture" mag zijn.
Hoekstra Leeuwarden
25 november 2006
Naar mijn mening verdient het Luxor theater het als meeste om opgeknapt te worden, maar die schijnen hun budget al min of meer rond te hebben. Vierhuizen wil hun kerk opknappen en een stilte centrum inrichten. Omdat ik het een goede zaak vindt dat een dergelijk gebouw een minder religieuze en meer publiekelijke functie krijgt bel ik voor Vierhuizen, dit prachtige kerk-gebouw hoort bij onze Friese geschiedenis!! (ik heb wel mijn twijfels bij het budget van 9 ton, dat is te weinig mijn inziens).
flip buurmeijer
25 november 2006
Als geboren "Lainster" heb ik vanavond natuurlijk mijn stem aan het kerkje van Vierhuizen gegeven.
martha de vries
25 november 2006
Leuk dat Hoogezand door is . Nu maar hopen en natuurlijk bellen dat Vierhuizen ook doorgaat. De kerk en Vierhuizen verdienen het. Aan de inzet van de vrijwilligers heeft het niet gelegen want die hebben zich 100% ingezet.
eltje
25 november 2006
ik vind het echt een geweldig mooie kerk is en ik vind dat dit kerkje het gewoon verdient om weer in zijn oude staat te worden hersteld en de inzet die nu al word getoond is echt gewoon schitterend.
een vakantieganger/kampeerder
25 november 2006
natuurlijk heb ik ook gestemd voor jullie kerkje. we vonden het altijd al een bijzonder gebouw op een prachtige plek in jullie dorp. geweldig,jullie inzet!!!!!!!!!!!!!!!!
L.ydiiaaa
25 november 2006
Vanavond ga ik wel 1000x proberen te stemmen op ons kerkje van vierhuizen,hij is nu mooi verlicht kan het goed zien uit mijn slaapkamer raampje. ik hoop dat we echt die miljoen winnen. ik heb op school ook al aan iedereen vertelt, en het in me msn naam staan dat ze MOETEN stemmen #dussss stemmennn maarrr,.. yesssss dagh groetjess van lydia de graaf
Meint Moes Sauwerd
25 november 2006
Ik ben geboren in getogen in Vierhuizen. Mijn eerste 25 jaar heb ik op ongeveer 100 meter van de kerk doorgebracht. Natuurlijk gaan wij stemmen. De kerk moet behouden blijven voor z'n dorpje als Vierhuizen. Wij wensen jullie heel veel sucses met deze actie.
J.Weltevreden-Schippers
25 november 2006
Dit prachtige Kerkje moet behouden blijven een juweeltje ,mijn zoon kijkt er vanuit zijn ach tertuin op uit dus ik weet wat ik zeg.J.Weltevreden Schippers Maassluis
ank kluppel ut bergen n.h.
25 november 2006
mooie ansicht uit vierhuizen ontvangen. preces op tyd.wij gaan zeker stemmen,want wij hebben heel goede herinneringen aan vierhuizen.
Klaas @
25 november 2006
Vandaag staat de kerk ook op mijn weblog delfzijl e.o. (http://www.volkskrantblog.nl/bericht/89730). SUCCES!
Harma Wichhart-Schulz
24 november 2006
Natuurlijk stem ik op de kerk van Vierhuizen. Ben immers op steenworp afstand van de kerk geboren! Heb er ook jaren gewoond,mijn jeugd er doorgebracht, mijn ouders wonen er nog steeds. Heb bij het Lachende Paard kaarten gehaald en heb mijn collega´s, vrienden en bekenden allemaal gemotiveerd om te gaan stemmen. Mijn dochter Nathalie heeft zelfs de leraren van haar school overtuigd. Ook hebben we de kaart gescant en verstuurd via mail met een beetje uitleg erbij. Hopelijk levert het een mooi aantal stemmen op! Vanuit Westervoort heel veel succes!!! Groetjes Harma
arie en trijn groen
24 november 2006
geweldig om als Vierhuisters alle akties voor de Vierhuister kerk mee te maken. Vol spanning wachten wij de uitzending van morgenavond af. p.s. Harry van Hoorn, er hangt reeds een molenzeil met tekst aan het hekwerk.
Jacques en Nel
24 november 2006
Deze zomer waren we in Vierhuizen. Heerlijke ontspannende weken gehad. Dus..... Natuurlijk krijgt de kerk van Vierhuizen van ons een stem voor de restauratie
Jacob & Roos Loots
24 november 2006
Uiteraard zullen ook wij hier in Zuurdijk onze vingers blauw smsen tbv jullie prachtige kerk. Wij duimen voor jullie ( met onze pijnlijke sms-duimen ) hahahaha
John en Ineke Mostert Naaldwijk
24 november 2006
Wij zullen zeker uw inspanning steunen voor het behoud van dit unieke monument Deze zomer hebben we heerlijke dagen in dit leuke dorp mogen doorbrengen, dus ook wij gaan er voor.
germt de vries
24 november 2006
ik stem vierhuizen...mag ik dan ook eens zien waar de klepel hangt?
Hannes en Anita
23 november 2006
Als trouwe bezoekers van het dorp Vierhuizen dragen wij ook een warm hart toe aan het kerkje en natuurlijk gaan wij voor restauratie stemmen! Met vaste telefoonaansluiting en de mobieltjes, want hoe meer stemmen hoe meer kans. Succes!
fam .donkerbroek emmeloord
23 november 2006
Zeker gaan we stemmen voor het behoud van dit prachtige oude kerkje in Vierhuizen! Veel sukses!
afke
23 november 2006
voor het eerst op de site,wat een mooie site!!! Vierhuizen doet het goed...jullie doen het goed! En wat ziet ons kerkje en het dorp er dan mooi uit he? En nu Zaterdag de uitzending en tot woensdag stemmen. Ik ben heel benieuwd kan er trouwens 1x per tel. nr. gestemd worden? Laten we hopen dat nederland geraakt word door de schoonheid, de kleinschaligheid en het enthousiasme van Vierhuizen......
Bote en Renske Alles
22 november 2006
Het is wel mooi dat stemmen voor Vierhuizen. Wij willen ook graag stemmen,we hebben gebeld. Maar Vierhuizen word helemaal niet genoemd.Alleen iets in Eerden en Ermelo en de werf in Hoogezand. Maar wel een leuke site
stagework
21 november 2006
hallo mooie foto van de kerk ziet er mooi uit groetjes fam. frankes
stagework
21 november 2006
Peter Draaisma
21 november 2006
Ik wens u erg veel succes met al uw actie maar kan het niet waarderen u gisteravond de stemborden in de gemeente Bedum heeft beplakt en dit ook nog eens over de posters van politieke partijen.
Henk
20 november 2006
Succes met jullie actie! Origineel om op de verkiezingsborden aandacht te vragen. 't Werkt wel; mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld! Mijn stem hebben jullie.
Eke
20 november 2006
ik ga zeker wel stemmen op vierhuizen ik woon zelf in vierhuizen en ik vind dat de kerk wel mag gerestaureerd mag worden.ik vind het een mooie kerk en het lijkt me wel gaaf dat de kerk hellemaal gerestaureerd word. groetjes eke
Harry van hoorn
8 november 2006
Natuurlijk ga ik stemmen voor de kerk ! Ik ben geboren in (bij) Vierhuizen en heb de molenaarsopleiding gevolgd op 'De Onderneming'. Vanuit Spaarndam volg ik de nieuwtjes op de website. Tip voor Arie Groen (of Het Groninger Landschap): Voorzie de molenzeilen met een tekst om aandacht te vestigen op de actie!
bouwe en tonni rispens
4 november 2006
wij zijn getrouwd in de kerk in Vierhuizen en onze jongens zijn er gedoopt. Zeker een speciale band met de kerk van Vierhuizen. Vorig jaar zijn we nog in de kerk geweest en hebben foto's gemaakt. Helaas kunnen wij niet stemmen, maar misschien kan iemand anders dat voor ons doen.
bouwien heimensen
3 november 2006
mijn grootouders hebben jaren in vierhuizen gewoond. mijn grootvader was hoofd van de lagere school. hij speelde op het orgel van de kerk op de zondag. mijn moeder heeft haar kiinderjaren dus in vierhuizen doorgebracht. zij woonde in het huis naast de kerk. van ongeveer 1925-1934.
Jans en Harmien Huttinga
31 oktober 2006
wij lazen van de actie, genoten afgelopen zomer al van de tentoonstelling in het kerkje en inderdaad, rstauratie is zeer zeker nodig!! Wij stemmen dus ook voor het kerkje in Vierhuizen!! Heel veel succes! hartelijke groet, Jans en Harmien
Jan Willem Zwart
31 oktober 2006
Zeer leuke site en vooral erg leuke foto's. Jullie doen fantastisch werk en zorgen zo voor positieve reclame voor Vierhuizen. Succes met de rest van de werkzaamheden. Jullie krijgen mijn stem.
Frans carlebur
31 oktober 2006
Ook ik las het artikel in de Volkskrant en was geraakt door het enthousiasme waarmee u achter het project tot behoud en restauratie van het kerkje stond ik hoop van ganzer harte dat het lukt om de subsidie toegewezen te krijgen , het is n.l. belangrijk dat dit soor monumenten in goede staat bewaard blijven . Veel succes gewenst.
Bertien Collette
30 oktober 2006
Ook ik was verkocht bij het lezen van de Volkskrant en knipte het artikel zelfs uit. Ik ben het volkomen eens met het practische voorstel van Frans Cornelis! Want ik ben een slechte tv-kijker, heb dus graag een memo!! Succes, Bertien Collette
Frans Cornelis
30 oktober 2006
Na het lezen van de Volkskrant en bezoek aan de site ben ik geheel "verkocht". Ondanks mijn 20-jarige Bossche achtergrond stem ik op jullie kerk. Ik lees echter dat de uitzendingen pas in januari beginnen. TIP: zorg dat uw huidige en toekomstige adhesiebetuigers ergens op de site hun e-mailadres kunnen achterlaten zodat u hen kunt mailen wanneer de uitzending is en ze dus weten wanneer ze op Vierhuizen kunnen stemmen. Succes!
Eddi Lint
30 oktober 2006
Uw dorpskerk is van grote betekenis en dient te worden behouden in goede staat. Natuurlijk is de kathedraal te 's-Hertogenbosch ook belangrijk, maar dat wil niet zeggen, dat dan de rest verwaarloosd moet blijven. Er is geld genoeg bij de overheden. Het is gewoon een kwestie van prioriteitsstelling. Nog steeds staat 'cultuur' achter in de rij. Terwijl cultuur zo belangrijk is voor onze identiteit. Ik setm gaarne voor uw kerk.
Gerard de Roo
30 oktober 2006
De vraag is al een paar keer gesteld ...... waar en hoe te stemmen? Gaarne korte uitleg op de site.
Marion van Roessel
28 oktober 2006
Tuurlijk wil ik op het *Vierhuizenkerkje* stemmen, maar waar?. Ken het kerkje erg goed,dus ik ga *reclame* maken. Hoop werkelijk dat het wint. vriendelijke groeten uit Nieuwegein, Marion
Ebel Rispens
23 oktober 2006
Oké, stemvierhuizen.nl maar hoe stem ik voor vierhuizen, noch op deze site noch op de avro site heb ik geen stem ding kunnen vinden. Met alle plezier gaat mijn stem naar jullie, maar hoe? ehj.rispens@planet.nl
Wil Willemsen
23 oktober 2006
Zo ontzettend stom dat de tv-uitzending uitgesteld is, maar we houden de kop d'r veur Wil Willemsen
Frans de Lorme van Rossem
22 oktober 2006
waar kan ik op de site zien welke mensen in Vierhuizen achter deze actie zitten en hoe kan ik contact opnemen met deze mensen?
Wim Koeneman
18 oktober 2006
Als voorzitter van de Stichting Historische Scheepswerf Hoogezand-Sappemeer(Werf Wolthuis), eveneens gekandideerd voor Restoration, wens ik jullie veel succes met jullie actie. Laten we op twee Groninger finalisten hopen. Er zijn prachtige cultuur historische monumenten in onze provincie te bewonderen. Twee keer zendtijd is zonder meer al mooi. Wij komen overigens op 12 november in de uitzending. Jullie stem voor ons, is de onze voor jullie!
H.J.W. Jeuken
18 oktober 2006
Kerkje van Vierhuizen Is belangrijk voor dorp en weide omgeving